Friday Spotlight besöker Ebbas Alger

Fredagen den 8 oktober 2021 var det återigen dags för vårt livesända koncept Friday Spotlight och dagens gäst var vårt inkubatorbolag Ebbas Alger.

Ebbas Alger är skandinaviens första och hittills enda spirulinafarm. Här produceras den högkvalitativa tropiska superfooden spirulina, som nu är framavlad för att tåla den svenska vintern.

Häng med när vi djupdyker i bolaget, lär känna personerna bakom och får reda på den viktigaste frågan – hur rivstartar man en helg i värmländska Brunsberg (där de har sin algfarm) och vad har man i glaset?

Friday Spotlight är det livesända eventet där får du möta ett av våra inkubatorbolag i en avslappnad tv-soffa-intervju (fast givetvis på stolar i trä), i en härlig after work-anda.

Se våra tidigare Friday Spotlight med Zigrid, Happie Camp och Melker of Sweden på vår hemsida eller på Vimeo!

SENASTE NYHETER
Nyhet
Fibu kan ersätta plast i skyddsmaterial

Fibu har tagit fram ett organiskt och hållbart skyddsmaterial – motsvarande polymerskum och bubbelplast – från träfibrer. Med sin produkt hoppas bolaget kunna minska en betydande

Nyhet
Välkommen Peter Sassner!

I dagarna välkomnar vi en ny stjärna till Sting Bioeconomy-familjen. Peter Sassner kommer vara ansvarig för analysprocessen, steg två i den interna processen, som avgör