Sting

När det finns framgångsrika koncept ska man dra nytta av det, därför har Sting Bioeconomy valt att vara en del av ha ett nära samarbete med Sting, Nordens ledande accelerator och inkubator. Sedan 2002 har Sting jobbat med över 280 bolag, varav 70 procent fortfarande är aktiva och växer. Varje år utvärderar de cirka 400 startups som söker till något av deras program varav under 10 procent antas till våra program.

Bland de bolag som antagits finns:  YubicoVideoplazaVolumentalSellpyDreams och Karma.

Genom vårt samarbete med Sting får våra bolag tillgång till flera av Stings erbjudanden och den kunskap som organisationen besitter.

Coaching

Hos Sting får du en personlig coach med bakgrund som entreprenör. Coacherna har alla byggt framgångsrika bolag, tagit in investerare, och sålt bolag. Flera av coacherna är dessutom själva aktiva investerare.
Läs mer om coaching.

Finansiering

Sting hjälper dig att skapa de bästa förutsättningarna för att ta in kapital. Flera av Stings coacher har en bakgrund som riskkapitalister och privatinvesterare, och har stöttat de allra flesta av de över 280 Sting-bolagen i sina kapitalanskaffningar.
Läs mer om finansiering.

Rekrytering

Stings kreativa talent management-coach är specialiserad på startups, och stöttar och är involverad i över 100 rekryteringar till Sting-bolag varje år.
Läs mer om rekrytering.

Nätverk och community

När du blir antagen till Sting får du tillgång till ett mycket stort nätverk av affärskontakter, både svenska och internationellta, som Sting har byggt upp sedan 2002.
Läs mer om nätverk och community.

 

Marknadsföring, PR och kommunikation

Med smart och effektiv marknadsföring kan du tidigt berätta om ditt företag och din produkt för att generera efterfrågan och leads. Sting har två coacher som är experter inom kommunikation och som också under många år har byggt upp personliga relationer till Sveriges techmedia och relevanta journalister.
Läs mer om marknadsföring, PR och kommunikation.

Vill du veta mer om programmen Sting erbjuder?

Klicka här