A-match X den 5:e november

Varmt välkommen till den 10:e upplagan av vårt framgångsrika investeringsforum! Den 5:e november tar vi det till en helt ny nivå med A-match X.

Dagen kommer att erbjuda inspirerande samtal, mer insikt och kunskap och många spännande investeringsmöjligheter. Det är helt enkelt A-match X.

Vi välkomnar tidigare deltagande startups tillbaka på scenen. Vissa kommer att pitcha sina affärsidéer, andra kommer att dela sina framgångshistorier och utmaningar. Och för att hålla det nytt och spännande kommer vi att lägga till en handfull noggrant utvalda nykomlingar.

Vi börjar dagen med en mingellunch och avslutar med en festlig kvällsammankomst för ytterligare nätverkande.

På scenen presenteras över 30 pitchar, inspirerande samtal med investerare, entreprenörer och några av de senaste trenderna inom impact forskning. Du får också chansen att använda vår nätverksapp där du enkelt kan boka 1-mot-1-möten under hela dagen.

Klicka här för att läsa mer och registrera dig för A-match X

SENASTE NYHETER
Nyhet
A-match X den 5:e november

Varmt välkommen till den 10:e upplagan av vårt framgångsrika investeringsforum! Den 5:e november tar vi det till en helt ny nivå med A-match X. Dagen

Nyhet
Genombrott för Bowter i sommar

Sommarturister från Tyskland, Norge, Nederländerna och USA, gott om återkommande kunder som bokar längre och längre turer, samt ett nytt lyckat koncept för intäkter. Sommaren