Friday Spotlight – Bowter

Vill du veta varför att dela en båt är det nya svarta? (Nej, vi menar naturligtvis gröna!) Då ska du följa med oss när vi tar en båttur med Bowter i vårt digitala evenemang *Friday Spotlight!

Bowter är den självladdande elbåten som du hyr med mobilen. Följ med oss när vi tar en båttur med grundaren Jonas Ulveseth och hör hans tankar om delningsekonomi och vad som gör att man väljer att bygga sin egen båt på sin parkering. Och viktigast av allt – få reda på hans hemliga talang och vad han helst vill ha i sitt glas en fredagskväll i Arvika!

Läs mer om Bowter här: https://www.bowter.com/

*Friday Spotlight är det livesända eventet där får du möta ett av våra inkubatorbolag i en avslappnad tv-soffa-intervju (fast givetvis på stolar i trä), i en härlig after work-anda. Häng med och rivstarta en skön helg med oss!

Intervjun med Bowter sändes 2 september 2022.

SENASTE NYHETER
Nyhet
Sting Bioeconomy satsar stort internationellt

Sting Bioeconomy satsar internationellt och ser ett stort intresse hos utländska bolag att verifiera sina produkter och tjänster i Sverige.  – Vi har påbörjat resan mot att skapa ett

Nyhet
Erik vill berätta historier

Erik Öhrner är hobbymusikern, animationsfilmskaparen och affärsutvecklaren som drivs av nyfikenhet och berättande. Med bakgrund från bland annat journalistik, film- och tv-produktion jobbar han med affärsutveckling