Melker of Sweden prisat av Paddling Magazine

Melker of Swedens modell Värmdö är enligt Paddling Magazine den bästa havs-/turkajaken år 2023.

– Vi är oerhört hedrade, säger Pelle Stafshede, VD och Creative Director på Melker of Sweden.

Paddling Magazine Industry Award erkänner betydande och innovativa prestationer i utvecklingen av produkter som introducerats på paddelsportmarknaden under det senaste året. Totalt kom 38 000 – en rekordhög siffra – röster in från återförsäljare, konsumenter och media.

– Det är ett erkännande att vi är mycket väl positionerade med ett attraktivt erbjudande och det ger oss definitivt extra energi att fortsätta att pressa gränserna framåt. Vi driver förändring, vi har alltid gjort det och kommer aldrig att sluta med det, säger Pelle Stafshede.

Värmdö är en lätt, högpresterande, lekfull och smidig turkajak byggd av ett växtbaserat material. Den riktar sig till skickliga prestandapaddlare och fritidspaddlare som vill känna sig som rockstjärnor på vattnet. Den är smidig, förlåtande och stabil för nya paddlare att lära sig i samtidigt som den har prestandaegenskaper, förutsägbarhet.

SENASTE NYHETER
Nyhet
Startups och akademi i utvecklande samtal

Under tisdagen möttes forskare och startups inom området bioekonomi på Karlstad Innovation Park. Syftet var att föra samman forskning med startupbolag och skapa en plattform

Nyhet
Sting Bioeconomy Summit

Den 26:a oktober 2023 ägde Sting Bioeconomy Summit rum på Värmlands Museum i Karlstad. Se videon från eventet.