Nu är anmälan till höstens A-match öppen

Den 19 november är det dags igen för A-match! Söker du kapital för att växa eller vill du investera i nya idéer? Missa då inte chansen att anmäla dig.

Den 8 maj ägde första upplagan av A-match rum – och det blev succé. Tio välslipade bolag fick då möjligheten att pitcha sina idéer för ett 70-tal investerare.

Utvärderingen från eventet visade att samtliga bolag som deltog vid vårens A-match skulle rekommendera andra bolag som är redo att ta in kapital att söka. Den visade även att fyra av fem investerare uppgav att de är intresserade av att delta på kommande A-match och trots att det bara gått några månader har investeringar gjorts och flera av bolagen har fortfarande dialog med investerare de träffat eller fått kontakt med via A-match.

A-match arrangeras av Almi i samarbete med Sting Bioeconomy, Karlstads universitet, Nordea och Almi invest.

Söker du kapital för att växa och vill bli ett av de åtta företag som får chansen i höstens A-match?
Ansök här.

Sista anmälningsdag 20 september.

Vill du investera i nya idéer?
Antalet platser är begränsat. Säkra din plats på eventet här.

SENASTE NYHETER
Paper Province
Nästa generation dörrar

En dörr i papper! Hur hållbart låter det? Ecopals har utvecklat ett starkt och cirkulerbart material som kan ersätta traditionella skivmaterial i många olika produkter.

Nyhet
Startups och akademi i utvecklande samtal

Under tisdagen möttes forskare och startups inom området bioekonomi på Karlstad Innovation Park. Syftet var att föra samman forskning med startupbolag och skapa en plattform