Visibla vinnare av Compares Innovationspris

Under fredagen den 17:e november hölls näringslivsgalan 100 grader på Karlstad CCC. En av pristagarna var Visibla som uppmärksammades för sitt innovativa entreprenörskap och fick ta emot Compares Innovationspris.

Nomineringen löd som följer: ”Ett entreprenörsdrivet bolag som med tech utvecklat och skapat nya möjligheter som snabbt och smidigt bidrar till ett mer hållbart samhälle. Med ett komplett team har bolaget möjliggjort för traditionella branscher att arbeta cirkulärt och gjort skrot till en handelsvara.”

– Vi känner en oerhörd glädje och stolthet över detta. Det är en fantastisk känsla att se att de som har röstat anser att vår idé är bra och att vår innovativa lösning har fångat deras intresse. Eftersom vi fortfarande är i början av vårt företagsbyggande, är det särskilt tillfredsställande att få detta erkännande och stöd, säger Agnes Lindell, VD och medgrundare Visibla.

SENASTE NYHETER
Paper Province
Nästa generation dörrar

En dörr i papper! Hur hållbart låter det? Ecopals har utvecklat ett starkt och cirkulerbart material som kan ersätta traditionella skivmaterial i många olika produkter.

Nyhet
Startups och akademi i utvecklande samtal

Under tisdagen möttes forskare och startups inom området bioekonomi på Karlstad Innovation Park. Syftet var att föra samman forskning med startupbolag och skapa en plattform