Bolagen klara för Sting Day

Att attrahera rätt kapital är inte alltid det lättaste. Men med en riktigt bra produkt/ teknik/ tjänst, ett start team och rätt arena skapas goda förutsättningar att lyckas. Sting Day är just en sådan arena – och snart är det dags för 2019 års upplaga.

17 oktober arrangeras investerareventet Sting Day. Eventet samlar 400 personligen inbjudna gäster till Sveriges mest exklusiva matchmakingevent för startups och investerare. 60 startups träffar mer än 200 investerare från 15 olika länder. Nyligen presenterades listan över de startups som fått en av de åtråvärda platserna på eventet. Där hittar vi bland annat Melker of Sweden och Bright Day Graphene, som båda samarbetat med Sting Bioeconomy sedan våren 2019.

Pelle Stafshede, vd för Melker of Sweden, deltar vid årets upplaga av Sting Day.

– Det är hög klass på de startups som deltar vid Sting Day, därför känns riktigt bra att både Melker of Sweden och Bright Day Graphene fått två av platserna. De är båda riktigt intressanta bolag med hög tillväxtpotential. Dessutom är de verksamma inom ett viktigt område där deras produkter och tekniker ska vara med och göra världen bättre, säger Victor Isaksen, vd för Sting Bioeconomy.

Anna Carlsson och Malin Alpsten från Bright Day Graphene.

Läs mer om Sting Day här.

Vill du veta mer om Melker of Sweden klicka här.

Mer om Bright Day Graphene här.

SENASTE NYHETER
Nyhet
A-match Play lanserad

A-match är investerarforumet där du möts av väl förberedda företag som framför morgondagens affärsidéer med korta kärnfulla pitcher. Från och med den 17:e maj kan