Dags att ansöka till vårens A-match!

Har du en riktigt bra affärsidé? Se hit! Nu är det återigen dags för investerareventet A-match. Efter två lyckade event förra året som ledde till många nya samarbeten ser vi fram emot vårens event den 28 april.

A-match är ett investerarevent i Karlstad som riktar sig till entreprenörer och investerare i hela landet med fokus på framtida matchningar. Engagemang och vilja är det centrala när idéer växer till lönsamma företag. Så ser också idén bakom A-match ut.

Här har du som entreprenör möjlighet att kort och koncist sälja in din affärsidé inför ett 80-tal investerare och knyta ett ovärderligt kontaktnät. Du får även träffa våra erfarna pitchcoacher, vilket gör att du som entreprenör kommer därifrån med ett ännu vassare case och ett större självförtroende på scen inför framtida pitcher.

Söker du kapital för att växa och vill bli ett av de åtta företag som får chansen i vårens A-match? Skicka in en videopitch senast den 28 februari genom att följa länken nedan. Lycka till!

Ansök här.    

A-match arrangeras av Almi i samarbete med Sting Bioeconomy, Karlstads universitet, Nordea och Almi Invest.

SENASTE NYHETER
Nyhet
A-match Play lanserad

A-match är investerarforumet där du möts av väl förberedda företag som framför morgondagens affärsidéer med korta kärnfulla pitcher. Från och med den 17:e maj kan