Friday Spotlight besöker Bright Day Graphene

Fredagen den 12 november var det äntligen dags för vårt livesända koncept Friday Spotlight igen och dagens gäst var Bright Day Graphene.

Bright Day Graphene har utvecklat en unik process för att producera stora volymer grafen från biomassa. Nu vill de erbjuda världen en högkvalitativ grön grafen för att möjliggöra ett genombrott för grafenapplikationsutveckling.

Häng med när vi djupdyker i bolaget, lär känna personerna bakom och får reda på den viktigaste frågan – hur rivstartar man en helg i Kista (där de har sin produktion) och vad har man i glaset?

Friday Spotlight är det livesända eventet där får du möta ett av våra inkubatorbolag i en avslappnad tv-soffa-intervju (fast givetvis på stolar i trä), i en härlig after work-anda.

Se våra tidigare Friday Spotlight med Zigrid, Happie Camp, Melker of Sweden och Ebbas Alger på vår hemsida eller på Vimeo!

SENASTE NYHETER
Nyhet
A-match Play lanserad

A-match är investerarforumet där du möts av väl förberedda företag som framför morgondagens affärsidéer med korta kärnfulla pitcher. Från och med den 17:e maj kan