Friday Spotlight besöker Ebbas Alger

Fredagen den 8 oktober 2021 var det återigen dags för vårt livesända koncept Friday Spotlight och dagens gäst var vårt inkubatorbolag Ebbas Alger.

Ebbas Alger är skandinaviens första och hittills enda spirulinafarm. Här produceras den högkvalitativa tropiska superfooden spirulina, som nu är framavlad för att tåla den svenska vintern.

Häng med när vi djupdyker i bolaget, lär känna personerna bakom och får reda på den viktigaste frågan – hur rivstartar man en helg i värmländska Brunsberg (där de har sin algfarm) och vad har man i glaset?

Friday Spotlight är det livesända eventet där får du möta ett av våra inkubatorbolag i en avslappnad tv-soffa-intervju (fast givetvis på stolar i trä), i en härlig after work-anda.

Se våra tidigare Friday Spotlight med Zigrid, Happie Camp och Melker of Sweden på vår hemsida eller på Vimeo!

SENASTE NYHETER
Paper Province
Nästa generation dörrar

En dörr i papper! Hur hållbart låter det? Ecopals har utvecklat ett starkt och cirkulerbart material som kan ersätta traditionella skivmaterial i många olika produkter.

Nyhet
Startups och akademi i utvecklande samtal

Under tisdagen möttes forskare och startups inom området bioekonomi på Karlstad Innovation Park. Syftet var att föra samman forskning med startupbolag och skapa en plattform