Happie Camp öppnar dörrarna till Sveriges första glampingkedja!

Efter att ha varit verksamma med tre olika lokaliseringar, i anslutning till unika naturområden i Värmland i snart fem år expanderar nu Happie Camp sitt koncept till nya områden i södra Sverige, närmare bestämt Småland.

Sommaren 2022 blev det klart att Södras nystartade dotterbolag, Södra Ädla tillsammans med ett tiotal affärsänglar klev in som delägare i det värmländska bolaget Happie Nation AB som ligger bakom naturglampingkonceptet, Happie Camp. Målsättningen var att erbjuda fler skogsägare möjligheten att tillgängliggöra sina vackraste platser för besökare på ett värdeskapande, bekvämt och hållbart sätt. Samtidigt ger man nu småföretagare på lands- och glesbygd en möjlighet att bedriva kvalitetssäkrad ekoturism i världsklass genom Happie Camps nyutvecklade franchisekoncept.

För säsongen 2023 reser Happie Camp nu tält genom franchisetagare på 2 nya platser i Småland i närheten av Store Mosse Nationalpark och Åsnens Nationalpark. Happie Camp blir därmed Sveriges första glampingkedja med inriktning på naturnära ekoturism.

– Vi är så glada över den övergripande positiva respons vi har fått genom alla våra kontakter kopplat till våra nya etableringar. Vi ser väldigt mycket fram mot att hälsa nya gäster välkomna till denna fantastiska natur och utforska södra Sverige ytterligare tillsammans med nya franchisetagare, markägare och partners. Säger Staffan Svantesson, VD och grundare Happie Nation AB.

– Med Happie Camp ges medlemmar i Södra ännu en möjlighet att skapa värde från sitt familjeskogsbruk – samtidigt som fler kan uppleva familjeskogsägandet på nära håll. Vi är glada att se verksamheten expandera och ser fram emot att erbjuda den till medlemmar i hela Götaland inom en nära framtid. Eric Bengtson Investment Manager Södra Ädla

Happie Camp är ett nätverk av tält placerade på avskilda och annars svårtillgängliga platser omgivna av vacker natur. Tälten bokas per natt och allt du behöver för en bekväm vistelse i skogen finns på plats, inklusive ett speciellt framtaget matpaket anpassat för tillagning på utekök.

SENASTE NYHETER
Nyhet
A-match Play lanserad

A-match är investerarforumet där du möts av väl förberedda företag som framför morgondagens affärsidéer med korta kärnfulla pitcher. Från och med den 17:e maj kan