Investeringsmöjligheter av hög kvalitet på A-match den 4 maj

Nu är det äntligen dags för det populära investerareventet A-match igen. Denna gång blir eventet fysiskt, och som vi längtat! Se tio utvalda bolag som vill lösa framtidens hållbarhets- och digitaliseringsutmaningar på Nöjesfabrikens scen den 4 maj.

A-match är investerarforumet där du möts av väl förberedda företag som framför morgondagens affärsidéer med korta kärnfulla pitcher. Den 4 maj får du möta tio utvalda företag från Island, Norge och Sverige från branscher inom skoglig bioekonomi, sport och digital hälsa – alla redo för investeringar med hög tillväxtpotential. 

Alla företag har blivit professionellt utvärderade och kvalitetssäkrade och visar en hög och skalbar marknadspotential.         

Vårens upplaga av A-match är den femte i ordningen.

Femte i ordningen

Fokus är att attrahera både startups och investerare från hela landet. A-match vill också bidra till att skapa ett forum som välkomnar nya typer av investerare och ökar tillgången på riskkapital.

Vårens upplaga av A-match är den femte i ordningen. Historiskt sett har eventet resulterat i investeringar för en majoritet av de startups som medverkat. 

Både live och digitalt

Förra årets digitala event lockade cirka 100 potentiella investerare. I år blir det äntligen ett liveevent – på Nöjesfabriken i Karlstad – vilket förhoppningsvis kan bidra till ännu bättre nätverksmöjligheter. A-match kommer även att finnas tillgängligt digitalt som A-match Play – en streamad tjänst där registrerade investerare kan ta del av företagens presentationer i efterhand.

Missa inte denna chans. Läs mer om eventet, de pitchande bolagen och anmäl dig här!

https://www.amatch.org/app/netattm/attendee/page/107607

A-match arrangeras av Almi Invest, Almi Värmland, Nordea, Sting Bioeconomy, Paper Province, Karlstads universitet, Region Värmland, DigitalWell Ventures och Compare. 

SENASTE NYHETER
Nyhet
Erik vill berätta historier

Erik Öhrner är hobbymusikern, animationsfilmskaparen och affärsutvecklaren som drivs av nyfikenhet och berättande. Med bakgrund från bland annat journalistik, film- och tv-produktion jobbar han med affärsutveckling

Nyhet
Lyckad matchmaking mellan Sverige och Kanada

En delegation på runt femtio svenskar medverkade på svensk-kanadensiska innovationsdagarna som hölls i Toronto 20-23 september, anordnade av Business Sweden på uppdrag av Vinnova. Sting

Friday Spotlight
Friday Spotlight – Fibu

Vill du lära dig mer om ett nytt material som bidrar till att minska mängden fossilbaserad plast i haven? Då ska du följa med oss