Investeringsmöjligheter av hög kvalitet på A-match den 4 maj

Nu är det äntligen dags för det populära investerareventet A-match igen. Denna gång blir eventet fysiskt, och som vi längtat! Se tio utvalda bolag som vill lösa framtidens hållbarhets- och digitaliseringsutmaningar på Nöjesfabrikens scen den 4 maj.

A-match är investerarforumet där du möts av väl förberedda företag som framför morgondagens affärsidéer med korta kärnfulla pitcher. Den 4 maj får du möta tio utvalda företag från Island, Norge och Sverige från branscher inom skoglig bioekonomi, sport och digital hälsa – alla redo för investeringar med hög tillväxtpotential. 

Alla företag har blivit professionellt utvärderade och kvalitetssäkrade och visar en hög och skalbar marknadspotential.         

Vårens upplaga av A-match är den femte i ordningen.

Femte i ordningen

Fokus är att attrahera både startups och investerare från hela landet. A-match vill också bidra till att skapa ett forum som välkomnar nya typer av investerare och ökar tillgången på riskkapital.

Vårens upplaga av A-match är den femte i ordningen. Historiskt sett har eventet resulterat i investeringar för en majoritet av de startups som medverkat. 

Både live och digitalt

Förra årets digitala event lockade cirka 100 potentiella investerare. I år blir det äntligen ett liveevent – på Nöjesfabriken i Karlstad – vilket förhoppningsvis kan bidra till ännu bättre nätverksmöjligheter. A-match kommer även att finnas tillgängligt digitalt som A-match Play – en streamad tjänst där registrerade investerare kan ta del av företagens presentationer i efterhand.

Missa inte denna chans. Läs mer om eventet, de pitchande bolagen och anmäl dig här!

https://www.amatch.org/app/netattm/attendee/page/107607

A-match arrangeras av Almi Invest, Almi Värmland, Nordea, Sting Bioeconomy, Paper Province, Karlstads universitet, Region Värmland, DigitalWell Ventures och Compare. 

SENASTE NYHETER
Nyhet
A-match Play lanserad

A-match är investerarforumet där du möts av väl förberedda företag som framför morgondagens affärsidéer med korta kärnfulla pitcher. Från och med den 17:e maj kan