Nio bolag klara för A-match

19 november arrangeras investerareventet A-match för andra gången. Efter succén i våras är intresset från både bolag och investerare stort. Men antal platser är begränsat och i dag stod det klart vilka nio bolag som får chansen att stå på scenen.

– Det var många intressanta och kvalificerade bolag som ansökte om att få en plats vid höstens A-match. Men juryn kom fram till att ge de här nio bolagen chansen. Det känns extra kul att se bolag som samarbetar med Sting Bioeconomy bland de nio, säger Sting Bioeconomys vd Victor Isaksen.

Ett av de nio bolagen som får chansen att pitcha för ett stort antal investerare är företaget Wood Tube AB som tagit fram en patenterad lättviktsregel gjord av pappersmassa.

– Vi är väldigt glada över att ha blivit antagna till A-match! Vi har testat reglarna ihop med flera potentiella kunder som nu vill ta steget till nästa nivå ihop med oss. Nu hoppas vi på att ta in det kapitalet som krävs för att kunna certifiera produkten och sedan genomföra riktiga referensprojekt som vi kan starta försäljningen baserat på, säger Tobias Söderbom Olsson, projektledare hos Wood Tube AB.

Tobias Söderbom Olsson, projektledare hos Wood Tube AB, kommer stå på scenen 19 november.

De antagna bolagen kommer nu tilldelas varsin pitchcoach för att säkerställa riktigt hög kvalitet när det är dags att kliva upp på scenen 19 november.

– Vi har ett bra intresse från investerare runt om i landet och även från Norge, men för oss handlar det även om att matcha rätt investerare mot rätt bolag. Eventet ska ge bra utdelning för alla som deltar, säger Victor Isaksen.

De nio bolagen som fått en plats på A-match är:
Aholic
Arexor
Happie Nation
Mooringo
QBIM
Soundafi
Stromder
The Loop Factory
Wood Tube

Hör vad investerare från vårens event tyckte om A-match

Om A-match
A-match är ett nytt investerarevent. På A-match möts du av väl förberedda, korta pitcher och organiserat mingel som leder till fler möten och kontakter.  Affärsidéerna har självklart potential att växa till succéer, men framförallt handlar det om människorna bakom. Engagemanget och viljan är det centrala när idéer växer till lönsamma företag. Så ser också idén bakom A-match ut.

Eventet arrangeras av Almi, Almi Invest, Nordea, Karlstads universitet och Sting Bioeconomy.

Läs mer om bolagen och säkra din plats vid höstens event.

SENASTE NYHETER
Nyhet
A-match Play lanserad

A-match är investerarforumet där du möts av väl förberedda företag som framför morgondagens affärsidéer med korta kärnfulla pitcher. Från och med den 17:e maj kan