Nytt investerarevent förenar potential med kapital

Behovet av en återkommande, värmländsk arena där företag och investerare kan mötas ska nu testas i praktiken. Bakom satsningen står Almi, Almi Invest, Sting Bioeconomy och Nordea, samt EU som är med och finansierar.

Det är när kapital möter potential som magi kan uppstå, och det är precis vad det nya investerareventet A-match vill uppnå. Bakom satsningen står Almi, Almi Invest, Sting Bioeconomy, Nordea och Karlstads universitet samt EU som är med och finansierar.
– Nästan alla bolag vi möter kommer behöva nya ägare som vill satsa på och investera i deras potential. Många av dessa bolag erbjuder dessutom lösningar på många av de utmaningar som vi står inför i dag och för att nå ut och göra den stora skillnaden behöver flera av dem tänka globalt, då behövs kapital och erfarenhet.

Aktörerna bakom idén till A-match hoppas locka både rutinerade investerare och de som tidigare bara tänkt tanken att hitta idéer och människor att satsa kapital i. De räknar med fullsatt i den svävande konferenslokalen Ägget på Karlstads universitet den åttonde maj. Sex till åtta företag kommer få chansen att pitcha och möta nya investerare. Målet är att samla 50-60 investerare.

Läs mer om A-match här. http://www.amatch.org/app/netattm/attendee/page/86064

SENASTE NYHETER
Nyhet
A-match Play lanserad

A-match är investerarforumet där du möts av väl förberedda företag som framför morgondagens affärsidéer med korta kärnfulla pitcher. Från och med den 17:e maj kan