Ökad produktion av smarta och starka pappreglar till byggbranschen

(www.paperprowince.com) Nu tar det moderna byggandet ett kliv framåt tack vare en fullskalig produktion av smarta pappreglar från Wood Tube. Regeln har inte bara kraften att ersätta trä- och stålreglar, den är även klimatsmartare, billigare och lättare att arbeta med.

Paper Province medlemmar Wood Tube vill minska industrins påverkan på klimatet. För att göra det har de utvecklat lättviktsreglar av pappersmassa som kan revolutionera framtidens byggprocess. Efter en tid av produktutveckling och uppbyggnad av fabrik startar de nu en fullskalig produktion av pappersreglar.

Flera fördelar

Wood Tubes regel kan användas vid tillverkning av innerväggar och möbler. Användandet av pappregeln har väldigt många fördelar genom hela byggprocessen. Den har ett lägre klimatavtryck och ger snickarna en bättre arbetsmiljö där tunga lyft kan undviks och risken för skärskador på vassa stålreglar minskar.

Vill du veta mer om Wood Tube? Läs mer här.

SENASTE NYHETER
Nyhet
Startups och akademi i utvecklande samtal

Under tisdagen möttes forskare och startups inom området bioekonomi på Karlstad Innovation Park. Syftet var att föra samman forskning med startupbolag och skapa en plattform

Nyhet
Sting Bioeconomy Summit

Den 26:a oktober 2023 ägde Sting Bioeconomy Summit rum på Värmlands Museum i Karlstad. Se videon från eventet.