Rösta på Wood Tube i Framtidens entreprenör

Nu ska den sista finalplatsen till tävlingen Framtidens entreprenör utses – och Wood Tube är ett av sex bolag som har chansen att ta den!

Rösta här

21 november ska Framtidens entreprenör koras, tävlingen arrangeras av SvD och Carnegie. Bland de drygt 80 bidrag som ansökt om en plats i tävlingen har tio bolag fått pitcha sina idéer för en erfaren jury – där Wood Tube var ett av de tio. Fyra finalister korades direkt och nu är det upp till SvD:s läsare att kora den sista finalisten. Förutom ära får vinnaren även ett rådgivningspaket från Carnegie.

Nu hoppas Wood Tube att deras patenterade lättviktsregel ska ta dem till finalen.

– Det är väldigt kul att Wood Tube kommer ut i rampljuset och fler får lära sig om våra reglar. Vinner vi en plats att pitcha för investerare så kan det ha väldigt stor betydelse för vår framtid, säger Tobias Söderbom Olsson, projektledare hos Wood Tube.

Fram till 14 november kan du rösta på ditt favoritbidrag, vi hoppas så klart att du lägger din röst på Wood Tube.

Rösta här

SENASTE NYHETER
Paper Province
Nästa generation dörrar

En dörr i papper! Hur hållbart låter det? Ecopals har utvecklat ett starkt och cirkulerbart material som kan ersätta traditionella skivmaterial i många olika produkter.

Nyhet
Startups och akademi i utvecklande samtal

Under tisdagen möttes forskare och startups inom området bioekonomi på Karlstad Innovation Park. Syftet var att föra samman forskning med startupbolag och skapa en plattform