Vem vill du nominiera till Paper Province Award?

Dags att nominera den person eller grupp som bidragit till att utveckla den skogliga bioekonomin i Värmland, norra Dalsland, Dalarna och Örebro län.

Syftet med priset är att uppmärksamma innovation, utveckling och kommersialisering av nya tjänster eller produkter som är relevanta för skogsbaserad bioekonomi och för Paper Province medlemmar, och som därmed främjar tillväxten och företagandet i regionen.

Priset på 25 000 kronor kommer tilldelas vinnande bidrag i samband med Paper Province 20-års jubileum 30 augusti på Karlstad CCC.

Vem kan nomineras?

Priset kan gå till en specifik innovation, en rad insatser eller en livsgärning. Kandidater till priset tas fram av en nomineringskommitté som består av fem personer som representerar näringsliv och akademi. Nomineringskommittén utses årligen av Paper Province styrelse. Skicka in förslag på nomineringar till Maria Hollander på e-post m.hollander@paperprovince.com.

Läs mer om Paper Province här.

SENASTE NYHETER
Nyhet
Investering som tar Fibu till nästa nivå

Med stöd från det internationella investmentbolaget Elof Hansson Holding är Fibu redo att accelerera sin verksamhet för att nå en global marknad med sina biobaserade